13. februar til
26. februar 2016

Elin Barosen

Elin Barosen jobber fortrinnsvis med malerier, men bruker også tegning, foto, collage og akvarellteknikker i sin kunstneriske produksjon. Hun har bakgrunn som fotograf, illustratør og grafisk formgiver, og debuterte som kunstner i 2004 hos Galleri Tonne i Oslo.

Elin Barosen
12. mars til
18. mars 2016

Charlotte Sevivas, Hilde K Pettersen og Susan Monstad

Three4art består av Susan Monstad, Hilde K Pettersen og Charlotte Sevivas som alle 3 jobber med billedkunst og tegning.

Utstillingen hos S9 heter "En hyllest til kvinnen". Dette er ett tema som vi alle 3 lett kan relatere til.

Hilde Kristin Pettersen
2. april til
8. april 2016

Lise Myhre og Camilla Dahl

Både Lise Myhre og Camilla Dahl har en 3-årig billedkunstutdanning fra Nydalen kunstskole i Oslo. Med to svært forskjellige uttrykk byr vi på en spennende utstilling her i S9 Galleri.

 

Lise Myhre
9. april til
22. april 2016

Sebastian Johansson

Arbeidene mine er som oftest realistiske og malt fra foto som jeg selv har tatt, sier Sebastian Johansson. Han skisserer med kull, maler med olje - og synes det er lyset og skyggen i et arbeide som gjør det interessant.

Sebastian Johanson
23. april til
6. mai 2016

Terje Gulbrandsen og Odd Maure

Terje Gulbrandsen kommer fra Nesbyen og er utdannet som faglærer i formgiving. Gjennom sine malerier gjenskaper han visuelle stemninger fra naturen og kulturlandskapet. Uttrykket beveger seg mot det abstrakte, med vekt på fargenes spill og formenes muligheter.

Terje Gulbrandsen
7. mai til
13. mai 2016

Claude Twiff

Med spraymaling, akryl og en poetisk tilnærming til kunsten, bruker han ord og utrykk i bildene. – Dette for at alle skal kunne tolke kunsten på sin egen måte. Ingenting skal være ferdig tygd.

Claude Twiff
14. mai til
27. mai 2016

Sam Foley - Running Water / Rennande Vatn

An exhibition along National Tourist Routes in Norway

www.samfoley.co.nz

 

Sam Foley
28. mai til
17. juni 2016

Sommerkollektivet 2016

Sommerkollektivet er en kollektivutstilling i regi av S9 Galleri. Dette er en årlig begivenhet der flere av våre kunstnerkontakter får anledning til å stille ut. Velkommen til en variert utstilling som byr på svært forskjellige uttrykk gjennom kunsten. Her er sommerens utstillere:

Bodil Drange Pedersen